Thorn forbrukslån

thorn-forbrukslan

Thorn privatlån er en del av Thorn Norge konsernet. Her kan du søke om mindre forbrukslån på inntil kr 50 000. Når du låner penger hos Thorn blir det ikke stilt noen krav til sikkerhet i boligen din eller andre verdigjenstander. Pengene du låner kan du bruke til akkurat det du vil. Har du behov for penger til en shoppingtur til London, oppussing hjemme eller kanskje det er på tide å bytte ut hvitevarene, så er det din sak og ingen andres. Men det er selvsagt viktig å få med seg at dette er lån og dette må betales tilbake i henhold til nedbetalingsplanen. Det kan derfor være fornuftig å tenke seg om før en bruker løs av pengene.

Mulig lånebeløp og nedbetalingsperiode

Som nevnt kan du låne inntil kr 50 000, men du kan også be om så lite som kr 5000 om du kun trenger et mindre beløp i en periode. Så snart du sender inn søknaden din via nettsiden til Thorn vil den bli vurdert og blir den godkjent, vil du få beskjed om hvor mye du kan få låne. Det er ikke alltid at du får låne det beløp du søker om. Dette skyldes at långiverne i Norge er pålagt å utvise måtehold. Dette betyr at de må se på inntekten din, hvor mye du eventuelt har i gjeld og vurdere om det er fornuftig å tilby deg et lån. Derfor kan det godt hende at du søker om kr 40 000, men får et tilbud om å låne kr 30 000. Alle lån hos Thorn Privatlån kan bli nedbetalt på maksimalt seks år.

Kostnader forbundet med forbrukslån fra Thorn

Hvor mye du må betale i rente på et forbrukslån hos Thorn avgjøres etter en kredittvurdering, og er individuell fra kunde til kunde. Renten hos Thorn ligger på mellom 12,38% og 26,43% per år. Ved siden av renten blir det lagt til et termingebyr på kr 45,- pr. måned.  Utover dette må du betale et etableringsgebyr på kr 695 for opprettelse av lånet.  For å få godkjent en lånesøknad er det et par krav som må være oppfylt. Kan du si ja til disse få kravene kan du sende inn en søknad via nettsiden til Thorn. Du får svar ganske kjapt og blir lånet innvilget, vil du få tilsendt et tilbud om lån sammen med lånedokumentene. Se gjennom betingelsene på lånet og kan du akseptere disse, så godkjenner du lånet med din BankID og pengene kan bli utbetalt til din konto i løpet av et par dager.