Real Finans forbrukslån

bank

Et forbrukslån kan brukes til mange formål. Ett av de vanligste bruksområdene er å refinansiere dyre kredittkort. Det går fort feil vei med saldoen på kortet eller kortene når regningen ikke betales til tiden og det blir beregnet rente på utestående. Når renten på et kredittkort er på mellom 25 og 30%, så vokser gjelden fort. Det er her at mange tenker på å ta opp et forbrukslån, slik at kredittkortet kan bli betalt ut og man i stedet kan betale ned på et forbrukslån til en vesentlig lavere rente.

Real Finans – En lånemegler

Real Finans er en lånemegler som tilbyr forbrukslån. Med et lån gjennom Real Finans kan du bruke pengene til akkurat hva du måtte ønske, også til refinansiering av kredittkortene. Du kan låne inntil kr 500 000 hos dem og deres samarbeidspartnere. Når du sender inn en søknad til Real Finans, vil denne bli videresendt til deres samarbeidspartnere. Dette gir deg større mulighet for bedre lånebetingelser, ettersom søknaden din blir vurdert av åtte ulike banker på samme tid. Samarbeidspartnerne til Real Finans vil gå gjennom søknaden din og de bankene som mener de kan tilby lån, vil sende deg et tilbud. Da kan du sitte hjemme i fred og ro og finne det tilbudet som er best for deg.

Betingelser og krav til deg som søker

Et forbrukslån fra Real Finans kan betales tilbake over 15 år. Renten vil avhenge av kreditt-vurderingen, men ligger på mellom 7,9% og 19,9%. Den gjennomsnittlige renten ligger på ca. 15%. Utover renten vil det bli lagt til et månedlig termingebyr på kr 45 og et etableringsgebyr på kr 950.

Send inn en søknad til Real Finans via søknadskjemaet på nettsiden deres. Så snart de ulike samarbeidspartnerne har vurdert denne, vil de sende et tilbud om lån. Du er ikke forpliktet til å akseptere noen av dem, men finner du et av tilbudene interessant kan du godkjenne lånedokumentene med din BankID og da er lånet klar til utbetaling. Hele prosessen kan gå veldig kjapt og trenger ikke å ta mer enn en dag eller to. Så snart du har fått lånet utbetalt, kan du begynne å betale ut kredittkortene dine og dermed spare en god del penger i renter hver måned.